Tuesday, April 22, 2008

New wave Roc

Mi-am operat putin fata, dar, din fericire, spatele este acelasi. La fel si profunzimile nedisimulate ale html-ului meu interior intrinsec si inclusiv.

Ca sa celebrez aceasta schimbare, imi vine sa postez in delir, dar e cam tarziu si imi duc ratzushtele la cuib. Asa ca apelez la o poza imprumutata de la un vecin de aci de blog, Dragos Novac, un meserias. eu am numit-o poemul cantat al promiscuei scari de bloc bucurestene:


si ca sa fie cu adevarat o seara glorioasa, o sa-mi las my new wave audience cu o intrebare: ce credeti ca se face cu ratusca din urmatoarea imagine, venita tot din seria poeme cantate, dar de data aceasta in sex-shop. eu m-am gandit ceva pana sa ma prind, sper ca sunt pe drumul cel bun intr-ale initierii erotice cu animalutze de plastic. n-am vrut s-o spun asa cum a iesit...

via marius celui caruia ii multumesc pentru faptul ca ratzushtele sado-maso din plastic ii amintesc de mine :)

4 comments:

Anonymous said...

Anuntul e relativ corect...barbatii nu fac galagie decat daca sunt beti sau se uita la meci. daca se uita la meci nu-i mai preocupa altceva daca sunt beti e prea tarziu pt. alte activitati. Deci nu barabtii sunt problema asa ca anuntul era mult mai util cu o recomandare de 69 sau variati pe aceasta pozitie..despre rata eu cred ca e o reclama ori la o Avicola ceva ori ca propaganda educativa pentru reducerea colesterolului si incurajarea vegetarismului.

Anonymous said...

Multumesc parintilor, fratilor, bunicilor, cainilor si pisicilor, si nu in ultimul rand lui Dumnezeu pentru inspiratia de a accesa intr-o buna zi un site porno de shopping on-line si de a descoperi acest magnific vibrator.Thank you my dear de a-mi oferi ocazia de a ma afirma!

Anonymous said...

Sa ma ierti, dar nu am citit ce ai scris mai sus, caci si acum sunt fascinat de ideea de a-mi baga in gura ratusca minunata si de percepe vibratiile ei. Pentru incepatori, exista si in varianta "plumes".

Ksiusha said...

total aberant si necongruent cu gandirea bidimensionala care ne inonjoara cu nonsalanta. intr-o zi o sa-ti ridic o statuie. bineinteles, o sa te reprezint cu prune in gura.

je t'aime quand meme...